Доставляємо в усі куточки світу, окрім росії,  білорусії та тимчасово окупованих росіянами територій України.

Замовити дзвінок

Будні 09.00 - 17.00

Сб, Нд - вихідні

Приєднуйся до нас:
Муліне Impressions Caron Collection
Артикул:
CMP
Країна виробник: 
США
Виробник:
У наявності
Варіант:
Кількість:
CMP5061 Pine Green
Вага: 8 грам
255 ГРН.
- +
CMP135 Adobe
Вага: 8 грам
255 ГРН.
- +
CMP1081 Green Gray
Вага: 8 грам
255 ГРН.
- +
0,00 ГРН.
Купити

Пофарбовані вручну нитки Caron всі різнокольорові. Один моток може включати в себе від двох до семи різних кольорів. Можна досягти цікавих ефектів при використанні декількох видів ниток одного відтінку в одній роботі.

Забарвлюється вручну і невеликими партіями. Кожна партія унікальна - може відрізнятись від попередніх партій і карти кольорів. Для різних типів нитки використовуються різні барвники. Хімічна структура вовни, шовку, бавовни і штучних волокон різна і вони по-різному реагують на конкретні типи барвників. Тому барвник, який призначений для вовни, може не забарвити бавовну.

 

Найкраще перевіряти нитки перед роботою. Змочіть відрізок нитки і помістіть її на паперовий рушник. Якщо закінчена вишивка повинна обробляється паровим праскою, пропрасуйте нитку на рушнику. Якщо який-небудь колір пофарбував рушник, виперіть моток в теплому мильному розчині. Зверніть увагу, що миючий засіб повинен бути м'яким і без ароматизаторів. Після прання та ополіскування просушіть природним чином.

У разі якщо при пранні готової роботи нитки полиняли, сполосніть її у великій кількості холодної, прохолодною або злегка теплої води (без мила) кілька разів, поки не зникне весь зайвий колір. Не додавайте в воду оцет, сіль або будь-яке інше речовина. Сіль або оцет не впливають на світлостійкість, але при цьому можуть зіпсувати нитку.

НІКОЛИ НЕ використовуйте хлорвмісних відбілювачів. Мило або миючі засоби повинні бути м'якими без ароматизаторів. Уникайте різких перепадів температури - швидка зміна від дуже холодної до дуже гарячої води або пари.

 

Якщо для роботи буде потрібно кілька мотків одного відтінку, краще придбати відразу всю кількість, щоб уникнути розбіжності в партіях. Якщо виявилося в процесі роботи, що ниток придбано мало, використовуйте по черзі нитки з різних партій, таким чином різниця між ними буде не настільки помітною.

 

Caron Collection Impressions Solid Colors

Blend of 50% silk and 50% wool ~ 36 yards per skein.

 

0
No votes yet