Доставляємо в усі куточки світу, окрім росії,  білорусії та тимчасово окупованих росіянами територій України.

Замовити дзвінок

Будні 09.00 - 17.00

Сб, Нд - вихідні

Приєднуйся до нас:
Муліне бавовняне Wildflowers Caron Collection
Артикул:
CWF
Країна виробник: 
США
Виробник:
У наявності
Варіант:
Кількість:
011 Pebbles
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
052 Marigold
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
062 Burnt Toast
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
067 Celadon
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
136 Cedar
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
140 Blackwatch
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
141 Alpine Moss
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
150 Flagstone
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
160 Night Sky
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
165 Granite
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
169 Moss
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
174 Mahogany
Вага: 7 грам
179 ГРН.
- +
0,00 ГРН.
Купити

Пофарбовані вручну нитки Caron всі різнобарвні. Один моток може містити від двох до семи різних кольорів. Можна досягти цікавих ефектів при використанні декількох видів ниток одного відтінку в одній роботі.

Забарвлюється вручну і невеликими партіями. Кожна партія унікальна - може відрізнятись від попередніх партій і карти кольорів. Для різних типів нитки використовуються різні барвники. Хімічна структура вовни, шовку, бавовни і штучних волокон різна і вони по-різному реагують на конкретні типи барвників. Тому барвник, який призначений для вовни, може не забарвити бавовну.

 

Найкраще перевіряти нитки перед роботою. Змочіть відрізок нитки і помістіть її на паперовий рушник. Якщо закінчена вишивка повинна обробляється паровим праскою, пропрасуйте нитку на рушнику. Якщо який-небудь колір пофарбував рушник, виперіть моток в теплому мильному розчині. Зверніть увагу, що миючий засіб повинен бути м'яким і без ароматизаторів. Після прання та ополіскування просушіть природним чином.

У разі якщо при пранні готової роботи нитки полиняли, сполосніть її у великій кількості холодної, прохолодною або злегка теплої води (без мила) кілька разів, поки не зникне весь зайвий колір. Не додавайте в воду оцет, сіль або будь-яке інше речовина. Сіль або оцет не впливають на світлостійкість, але при цьому можуть зіпсувати нитку.

НІКОЛИ НЕ використовуйте хлорвмісних відбілювачів. Мило або миючі засоби повинні бути м'якими без ароматизаторів. Уникайте різких перепадів температури - швидка зміна від дуже холодної до дуже гарячої води або пари.

 

Якщо для роботи буде потрібно кілька мотків одного відтінку, краще придбати відразу всю кількість, щоб уникнути розбіжності в партіях. Якщо виявилося в процесі роботи, що ниток придбано мало, використовуйте по черзі нитки з різних партій, таким чином різниця між ними буде не настільки помітною.

 

 

Бавовна Pearl ручного фарбування в одне складання. Розмір між # 8 і # 12. Можна використовувати для вишивання в техніці hardanger. Більше схожа на тонку шерсть і має матову поверхню.

Випускається в мотках по 36, 120 і 400 ярдів.

Ціна вказана за моток 36 ярдів (близько 33 м).

 

0
No votes yet