Доставляємо в усі куточки світу, окрім росії,  білорусії та тимчасово окупованих росіянами територій України.

Замовити дзвінок

Будні 09.00 - 17.00

Сб, Нд - вихідні

Приєднуйся до нас:

Новини

Як оплатити замовлення - покрокова інструкція
04 лютого 2021

СПОСІБ ОПЛАТИ "Master / VISA"

Перш за все варто відзначити, що в разі відсутності в замовленні товарів "під замовлення" і при цьому країна замовника "Україна", його можна сплатити ще під час оформлення картоювибравши відповідний спосіб оплати.

Даний спосіб переводить сторінку в систему платежів LiqPay, де потрібно ввести номер картки, термін її дії, ім'я та cvv2 (код надрукований на звороті карти).

Таким же чином оплачуються замовлення, оформлені клієнтами, які проживають за межами України але вже після його опрацювання.

Крім цього можна вибрати "Інший спосіб" і визначити найбільш зручний варіант. Наприклад, Приват24. В даному випадку Вам нічого не треба буде заповнювати, тільки вибрати карту для оплати.

Якщо в такий спосіб з якої-небудь причини не вдалося зробити оплату, замовлення надходить в магазин без оплати і при контакті з менеджером можна змінити спосіб оплати. У разі якщо за платежем не було помилки і він просто не був завершений, в Особистому кабінеті всередині даного замовлення відображається кнопка "Оплатити", при натисканні якої знову відкриється сторінка оплати. Після успішного здійснення оплати статус замовлення зміниться на "Нове (сплачено)" і у відповідному полі замовлення відобразяться деталі оплати.

  

  

 

КОМІСІЯ

При цоьому способі оплати всі витрати бере на себе магазин. Клієнт не оплачує комісію за переказ коштів. Якщо це кредитні кошти банк-емітент картки може стягувати комісію за використання кредитного ліміту.

 

СПОСІБ ОПЛАТИ "Накладений платіж"

Як бути якщо карти немає або на ній недостатньо коштів? Ви можете вибрати "Накладений платіж". Він працює тільки для способу доставки "Нова пошта". При першому замовленні ми попросимо внести гарантійний платіж (докладніше в ОПЛАТА І ДОСТАВКА).

КОМІСІЯ

При цьому способі оплати комісію за переказ коштів оплачує клієнт. Вона становить 2% від суми замовлення + 20 грн.

 

СПОСІБ ОПЛАТИ "На рахунок у ПриватБанку"

УВАГА! Будь ласка дочекайтесь смс-повідомлення з актуальними реквізитами! Не оплачуйте по попереднім повідомленням чи реквізитам з цієї інструкції. Ці рахунки можуть бути вже закритими!

Улюблений багатьма нашими клієнтами спосіб оплати "За реквізитами" трохи змінився в зв'язку з посиленням вимог законодавства для інтернет-торгівлі і тепер ми не можемо приймати платежі на картку, лише на розрахунковоий рахунок юридичної особи.У додатку Приват24, як і в повній (комп'ютерної) версії при введенні Коду або IBAN номеру рахунку банк автоматично підтягне все ревізії розрахункового рахунку.

Не забудьте вказати номер замовлення в призначенні платежу (він завжди є в смс-повідомленні).

 

Оплата у додатку Приват24 на смартфоні (нова версія)

 

Оплата у web-версії Приват24 на комп'ютері

 

 

Оплата у додтку Приват24 (стара версія)

Якщо платіж здійснюється у відділенні банку труднощів не повинно виникнути. Персонал банку завжди готовий допомогти, показати і навчити.

В терміналах самообслуговування ПриватБанку необхідно пройти авторизацію, потім вибрати "Оплата інших послуг", ввести номер розрахункового рахунку (починається з UA і містить 29 символів) і коли всі інші дані термінал заповнить автоматично - ввести номер замовлення в призначення платежу, потім суму замовлення і здійснити оплату.

За даними реквізитами також можна оплатити замовлення в будь-якому українському банку - за допомогою он-лайн банкінгу, додатку, у відділеннях або терміналах самообслуговування.

КОМІСІЯ

При даному способі оплати комісію за перерахування коштів оплачує магазин, платник сплачує лише 3 грн якщо оплата здійснена в Приват24.

У разі здійснення оплати у іншому банку комісію визначає банк платника згідно своїх тарифів. Вона може коливатись в залежності від обраного варіанту оплати. Зазвичай це близько 1% від суми. Звертаємо Вашу увагу, що кошти можуть надходити 1-3 банківські дні. Якщо замовлення термінове - будь ласка обирайте он-лайн оплату чи накладний платіж

 

СПОСІБ ОПЛАТИ "На рахунок у MonoBank"

УВАГА! Будь ласка дочекайтесь смс-повідомлення з актуальними реквізитами! Не оплачуйте по попереднім повідомленням чи реквізитам з цієї інструкції. Ці рахунки можуть бути вже закритими!

 

КОМІСІЯ

При даному способі оплати комісію за перерахування коштів оплачує замовник. Вона може відрізнятися в залежності від обраного варіанту оплати.

Станом на 22.01.2021 комісія з карт Monobank становить:

  • чорна карта 2% з кредитних коштів та 0% з особистих
  • біла карта - без комісії

У разі здійснення оплати в іншому банку комісію визначає банк платника згідно своїх тарифів. Вона може коливатися в залежності від обраного варіанту оплати. Зазвичай це близько 1% від суми. Звертаємо Вашу увагу, що кошти можуть надходити 1-3 банківських дня. Якщо замовлення термінове - будь ласка обирайте онлайн оплату або накладений платіж