Доставляємо в усі куточки світу, окрім росії,  білорусії та тимчасово окупованих росіянами територій України.

Замовити дзвінок

Будні 09.00 - 17.00

Сб, Нд - вихідні

Приєднуйся до нас:
Ловець снів синій від Волшебная страна FLPL-032
Артикул:
FLPL-032
Країна виробник: 
Україна
Виробник:
Тематика:
У наявності
- +
370,00 ГРН.
Купити
Вага: 125 грам
Набір для вишивання бісером на пластиковій основі FLPL-032
Волшебная страна

 

Розмір: 10 х 25 см
Кількість кольорів: 5
Кількість бісеру: 2 790 шт
Матеріал: Пластик

 

Набір містить: Фігурні перфоровані заготовки із пластику й дерев'яні рамки, Бісер Presiosa (Чехія), Голки і мононитку для вишивання бісером, Нитка і фурнітура для декору, Інструкція з виготовлення.

 

"Ловець снів"- індіанський талісман, який колись був широко поширений серед корінних жителів Північної Америки. За переказами, цей амулет здатний захистити сплячого від кошмарів, які приносять демони і злі духи. Не дарма самі індіанці називають цей талісман "павуком", адже його нитки, натягнуті на круглу основу, символізують павутиння, в якій повинні заплутатися погані сни, в той час як хороші сновидіння зможуть дістатися до свого господаря через отвір в центрі композиції.

Легенда народу лакота говорить, що колись старійшина племені піднявся на гору, де зустрівся з великим учителем, який прийняв образ павука. Поки вони вели неспішну бесіду, учитель взяв вербовий прут і зігнув його в кільце, щоб потім сплести всередині нього павутину. Коли робота була закінчена, він сказав: «Є безліч доріг, по яких рухається людина, - кожен сам вибирає свій шлях. І в кожен момент життя людиною володіють пристрасті. Якщо вони добрі, то направляють його по вірному шляху, а якщо вони злі, то людина йде хибним шляхом. Павутина - це досконалий коло, але в самому центрі є отвір. Добрі думки пройдуть через центр до людини. Злі думки заплутаються в павутині і зникнуть зі світанком ».

Спочатку "ловці снів" виготовляли з суворих ниток, оленячих жил, вербових прутів і пір'я птахів. Однак оскільки компанія "Волшебная страна" з трепетом і повагою ставиться до навколишнього світу і істот, які його населяють, ми пропонуємо вам власноруч виготовити цей чудовий амулет, не завдаючи шкоди братам нашим меншим! А допоможуть нам в цьому приголомшливі набори для вишивки бісером на пластиковій основі "Ловець снів", які ми з гордістю представляємо вашій увазі!

Високоякісний пластик, з якого зроблені наші набори, дозволить вам не переживати про збереження вироби, адже цей матеріал стійкий як до фізичних пошкоджень, так і до підвищеної вологості. Одним з головних переваг наших "ловців" є двостороння вишивка, яку вам належить майстерно прикрасити "пір'ям", підвішеним до талісману. А незвичайний декор верхньої частини амулета з використанням різнокольорових ниток, додасть йому по-справжньому індіанський вид!

Згідно з традицією, щоб "Ловець снів" працював і захищав свого господаря від поганих снів, його необхідно повісити в узголів'я ліжка.

Набір укомплектований усіма необхідними матеріалами: фігурними перфорованими заготовками, виконаними з високоякісного пластику, дерев'яними круглими рамками, інструкцією по роботі з набором, надрукованій на папері схемою для вишивання із зазначенням кольорів і кількості бісеру, використовуваного в наборі, чеським бісером PRECIOSA, монониткою і голками для вишивання бісером. Також, набір укомплектований муліне, для декорування рамки. Набір упакований в пакет з європетлею.

0
No votes yet